duminică, 4 martie 2012

Labirint


Cauti raspunsuri ce isi au echivalent in uman, prin palpabilitatea sentimentelor.Suntem umani, deci asta este singura cale de a cobori de pe culmea suprema, iar seva iubirii scrisa de acei doi necunoscuti, pe o stea unde numai divinitatea poate fi invocata era calea catre raspunsul final.

Dualitatea este indiciul, pe care divinul il arunca ca o raza de lumina, in sufletele celor doi care vor deveni un singur ecou. Deci raspunsul , acel raspuns se ascunde in spatele oglinzii sufletelor lor, ori unde cerul se intalneste cu pamantul, unde umanul devine inuman si invers.
Este nevoie de un plus si un minus, ori un el si o ea, sau un ying si yang, pentru echilibrul universului.Ai nevoie de doua capete ca sa intregesti un cerc.

Cliseele, alte cotituri ale mintii omului, cele mai banale dar si cele mai sincere. Nu exista asa ceva, doar daca asa le privesti tu.... Tot ce iti pare real, altuia ii poate parea ireal. Nu ai nicio idee a ce este real , a ceea ce este ireal ! Nu ai idee nici macar daca tu existi cu adevarat sau esti o piesa dintr-un mare puzzle al unui copil cu imaginatie bogata.

Incercand sa urci pe treptele evolutiei vei realiza ca ceva la un moment dat nu te poate lasa sa urci mai sus, pentru ca spiritul tau este inchistat in uman si tot ce e uman trebuie exploatat si descoperit pana cand iti vei da seama ca trupul tau nu este decat o cale....o etapa de mijloc. Cred ca abia dupa moarte ai cale libera sa urci pana la ultima treapta.....

Si eu am ramas blocata in labirint, in mod fatal, din care nu stiu cum sa iesim, poate pe aripile de ceara ale lui Icar..... devastator...nu ?

Photo by :Emmanuel Perez-Duarte

Niciun comentariu: