sâmbătă, 10 decembrie 2011

Suflet meschin

Ce suflet meschin ar putea face asa ceva ? Ah ce naiva poti sa fii, copil al Lunii sa te incurci cu muritori plini de rautate si ura...
Ce suflete pot avea oamenii astia sa faca atata rau ? Si cel mai rau e ca de fiecare data cei care sunt prea buni patesc lucrurile cele mai dureroase.
Copil al Lunii, nu plange, nu ai de ales decat sa te confrunti cu ei, cu cei care nu fac decat rau........
Inchisa in castelul sufletului vei fi protejata pentru eternitate. Nu stiu cum sa-ti mai alin durerea si sa fac lacrimile fierbinti sa taca si sa nu-ti mai arda obrazul. Iti vreau zambetul inapoi, visator si indragostit de Luna.
Nu pot sa cred ca spui ca nu exista dragoste, refuz sa cred ca tu ai putea sa crezi asta... refuz, categoric ! Nu-ti pierde speranta fata dulce caci toate se vor razvratii, o viata intreaga ai de indurat, mitocanii si alte cele. Energia Lunii traieste prin tine, nu poti sa te lasi pagubasa acum, mai ai de indurat plata cea mare a umanului. Si taci, indura ca asta ti-a fost scris pe pergamentul destinului.Asa inveti ca tot acolo sus, ti-e locul.
As vrea sa stii ca nimeni nu va suporta iubirea ta decat un astru. Niciun un om nu va putea sa fie capabil sa primeasca iubirea ta, atat de clara, pura si plina de mister.
Acum plangi si recapata-ti puterea, caci Luna te asteapta din nou veghind la tine.

2 comentarii:

cryptowang spunea...

"Si cel mai rau e ca de fiecare data cei care sunt prea buni patesc lucrurile cele mai dureroase." sunt intelesi gresit sau sunt priviti ca o amenintare...:/ nedrept...

cu postarea asta merg perfect versurile astea <3 http://youtu.be/Om01vEgsugg

Anonim spunea...

postarea asta parca ma face sa simpatizez un pic Luna :D
Pentru mine Luna inseamna nervi, stari de melancolie, veselie,toate la un loc >.<