sâmbătă, 3 decembrie 2011

Inconstienta actiunii..

Cand faci ceva, oricat de neinsemnat aparent, intr-o alta parte apare si reactiunea. Nu depinde decat de tine sa stii daca vrei sa accepti asta sau nu. Niciodata nu vei putea sa faci numai bine, dar daca iti pasa cine va simti consecintele actiunilor tale, atunci nu o face.
Nepasarea poate sa imi spuna multe despre un om, de cele mai multe ori as vrea sa evit oamenii de genul asta si imi pare rau ca aflu prea tarziu ca m-am intalnit cu ei.
Am spus-o si o mai repet inca o data : Urasc lasii, urasc oamenii care nu au forta sa isi recunoasca greselile si nu au curaj sa spuna ce au de spus. Nu suport oamenii care se razgandesc de un miliard de ori si nu suport mai ales atunci cand vin si fac ravagii apoi pleaca ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.
Sunt profund dezamagita de cei care nu sunt pot sa accepte ca sunt oameni si ca si ei gresesc din cand in cand si mai mult de atat, urasc pe cei carora, atunci cand le pui adevarul in fata, adevarul brutal, intorc spatele si eventual te ranesc. Singurul lucru pe care pot sa il mai spun ..este ..decat... rusine !

Niciun comentariu: