sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Cutite infipte adanc in suflet....


Si ma uit indelung la fericirea ce-ti sta pe chip si sufletul tresare, la zambetul tau. M-ai sters din suflet ca pe un fisier neimportant din calculatorul tau, m-ai aruncat undeva in abisul sufletului tau si ma gandesc acum ce bine e fara mine.
Incep sa tremur din toti rarunchii si sufletul imi sangereaza, caci n-am sa te mai vad vreodata.
Ma afund in probleme neimportante dar sufletu-mi zbiara la regasirea ta. Ma gandesc si spun... acum ce pot eu sa fac ?Decat sa tac ...si sa merg .... .
Vorbesc cu tine in gandul meu caci sper ca la un moment dat sa imi raspunzi si sa imi spui : "Aici sunt iubito, aici am fost din totdeauna, nu fii trista sunt aici..."
Si eu, sadica, ma intorc mereu si mereu la cuvantul cel dintai si-mi spun ca poate si tu te gandesti la mine... dar nu, totul e doar in capul meu, numai in capul si sufletul meu.
Mila pentru mine imi starneste sila si nu ma pot gandi cum de toate lucrurile fac in asa fel incat sa aflu mereu pe aceasi cale a gandului ...la tine. Nu sunt nebuna! E imposibil, trebuie sa existe o legatura pentru ca altfel nu imi explic cum de te vad in toate chipurile de pe strada , te vad peste tot.
Am fost si am vizitat banca noastra... intr-o dupa-amiaza friguroasa. Mi-am dat seama ca oriunde merg te caut pe tine si pe oricine intalnesc nu esti tu.... Ma simt o jumatate in miscare browniana fara sens cautandu-te pe tine, jumatatea mea.
Toate prostiile cum ca oamenii invata sa iubeasca in timp ...si ca iubirea adevarata este o iluzie, sunt dovezi ale celor care nu au stiut sa o vada sau au pierdut-o intr-un mod atat de urat incat au inceput sa nege total existenta sa, sau mai rau sa improaste cu noroi acest pur sentiment doar pentru ca au fost incapabili sa o pastreze.
Imi pun fularul si castile si plec .... pe strazile pustii ale orasului in miez de noapte.... printre frunzele moarte ale toamnei......visand la reintalnirea ta, caci doar visele mi-au ramas si iubirea mea cu tentaculele iei goale, singure si reci.

2 comentarii:

cryptowang spunea...

sa-ti scriu "foarte frumos" la fiecare postare? :|

imi place foarte mult cum scrii!
adevarul este ca nu ma regasesc in unele scrieri, dar pot totusi primi mesajul...

MoonChild spunea...

Trebuie doar sa iti placa si atat... nu cred ca are importanta daca o spui sau nu... important este sa primesti mesajul pe care il transmit ...