sâmbătă, 3 mai 2014

Ganduri despre 1 mai


            Zambesc amuzata, cu inteles si poate si cu putina mila cand vad cunostinte de ale mele trecute deja de o varsta, care pleaca in Vama de 1 mai, pentru ca e cool.
              Trebuie sa spun de la inceput ca sunt ok cu distractia de orice fel si am avut si eu experienta mea in vama de 1 mai. A fost singura si ultima. Aveam 17 ani si era vital sa vad si eu cum e. Insa, distractia asta in Vama de cateva zile era superba pe vremea alor nostri. Astazi, toti cei care pleaca la mare in perioada asta cu toata lumea, nu sunt decat niste frustrati care cauta experientele din adolescenta sau vor sa prinda si ei ceva (sex), pentru ca e probabil singura perioada in care au parte de asta.
            Sa te boschetaresti in vama, sa mori de frig seara pe plaja, eventual sa nu ai cazare sau sa dormi in masina, pentru ca domne' suntem in vama, sa stai nespalat trei zile, sa puti a alcool si a iarba si sa crezi ca te simti bine, cred ca e cea mai mare iluzie ....Crezi ca te vei intoarce acasa mai fericit? Iti spun eu, nu.
            Sa nu mai zic ca toti zic ca te duci low cost in vama, dar pentru trei amarate de zile ai cheltui, exact cat o saptamana intreaga in mijlocul verii. Care-i sensul? Sa simti si tu ca esti parte din ceva? Pentru ca fie ca vrei, fie ca nu vrei, chiar faci parte din ceva mult mai mare si trebuie sa fii idiot sa nu intelegi asta.
             Vrei sa pari spiritual ca te duci pe plaja si stai la foc si bei si fumezi si bla bla , atmosfera aia nu e departe de preistorie, ma refer la vibe. Cine intelege ce vreau sa spun..intelege.
           In fine, ideea este ca decat sa mor de frig, pe te miri unde, sa beau si sa ma droghez, in speranta ca ating un nivel de echilibru, impreuna cu alti fraieri care incearca asta, fix la mare, fix de 1 mai, prefer sa stau acasa. Prefer sa ascult muzica mea, cu un pahar de vin rosu, la caldura si eventual cu prietenii mei care au inteles ca vama e pentru low spirits, copilasi nematurizati si evident frustrati.
            Oameni care se distreaza "low cost" de 1 mai, in Vama , comerciantii va multumesc !

Peace and Love !
P.S Stiti cum e? Tara arde si prostii se duc in Vama. (de 1 mai) 

Niciun comentariu: