duminică, 15 decembrie 2013

Fact

Am asteptat cu nerabdare aceasta zi in care sa pot scrie liber despre intamplarile mele emotionale, intr-un mod direct, poate putin stangaci, nu intr-o poveste intortocheata, literara chiar.

Am ajuns la o concluzie de baza si sunt sigura ca cel putin 80 % dintre voi au experimentat-o si anume ca in momentul in care ai impresia ca faci o alegere gresita sau nu stii cum sa actionezi sau sa reactionezi, dar reflectezi asupra problemei, raspunsul apare ca o luminita de la capatul tunelului.

Ma simt iluminata, ma simt ghidata si in siguranta, stiind ca lucrurile astea se intampla cu un scop. Cand esti la un pas sa iei o decizie, de care nu ai nici cea mai vaga idee ca e buna, atunci apare. Poate sa se manifeste in orice fel, fie dai de un articol de care aveai nevoie, fie vezi pe cineva care experimenteaza ceea ce ai fi experimentat tu daca ai fi luat acea decizie, samd.

Nu pot decat sa fiu recunoscatoare si sper ca cei care vor citi aceasta postare, realizeaza ca nu sunt singuri si ca poate suferintele, temerile lor sunt doar momente de nesiguranta la care trebuie sa reflecteze si sa realizeze daca nu cumva problema este a lor si nu a celor din jurul lor.

Deciziile pe cale sa le luati, sa le ganditi foarte bine si matur.

Dupa experienta asta, nu pot sa spun decat MULTUMESC!! si NAMASTE ! '

Love !

Niciun comentariu: