miercuri, 25 septembrie 2013

Filosofia viitorului.

Viitorul- secunda din momentul urmator.

Impletirea trecutului cu prezentul, naste viitorul. Viitorul legat de un alt viitor intr-un prezent ce va urma, va naste un alt viitor, care intr-un alt prezent ce va urma din viitor va naste un alt viitor ce se va lega de viitorul creat inaintea sa.
Lantul destinului este legat in trecut, prezent si viitor. Oamenii apar in prezentul potrivit, prezentului fiecaruia dintre voi, care da nastere unui viitor modificat; actiunile trecute se reflecta in prezent si viitor, iar actiunile prezente devin actiuni trecute ce se reflecta asemenea in viitor.





Un comentariu:

Zadkielix spunea...

Bineinteles ca viitorul este ceva proiectat in functie de alte variabile (deja consumate) sau chiar deja proiectate (prezentul fiind secunda de ACUM!)
INSA, DACA LUAM IN CALCUL TOATE ACESTE CONSIDERENTE PUTEM STA nelinistiti deoarece avem capacitatea de a ne personaliza (in mica masura) acel posibil ...viitor!
Depindem exclusiv de aici si acum si nicidecum de atunci sau sau cândva!
Tehnic,explicașia poate să nu placă! M=am străduit să fiu ceva mai precis!
Poate că acea clipă de după va crea un alt posibil viitor!
Și-l iau ca exemplu pe Einstein ce amintea de inexistența timpului! De fapt Viitorul e egal cu Prezentul și Trecutul și toate se pot produce simultan!
Cam extravagamt 9sau nu), teoria lui mă intrigă ...
Poate că voi scrie ceva despre subiect
Oricum, foarte frumos și sensibil text! Poetzia din el m-a determinat să las asemenea comentariu!
=)