marți, 5 iunie 2012

Post serios


Gandesc ca fantezia mea nu a disparut in totalitate. Doar muzele au obosit. Ce pot sa fac, cand caut fericirea si in urechea acului ? Nu pot sa raman o ignoranta a ceea ce imi provoaca placere, dar nici la ceea ce imi provoaca durere, dezgust s.a .

Nu scriu de dragul de a scrie... scriu pentru ca fiecare picatura de post pe acest blog din fundul internetului, poate schimba viata cuiva sau poate recitind-mi propriile postari, descopar ceva nou... in mine, in poveste s.a.

Si cum un blogger ambulant ca mine nu poate ramane serios pana la capat, caci blogul meu nu-i decat o bucata de fantezie si iubire din sufletul copilului Lunii, care nu poate decat sa lase mesaje subliminale celor interesati cititori, o sa revin curand cu praful magic.

Nu caut faima si nici prestigiu. Daruiesc prin ceea ce sunt, prin scrierile mele daruiesc ceva. Ce ? Depinde de fiecare cititor ce vrea sa primeasca.

Nu am mai postat de multa vreme, sufletul meu ... inegrit de tutun... asteapta magie... probabil si tu cititorule astepti magie. O sa vina curand , curand :d

Trebuie sa gasesc cheita de aur ce dezleaga lacatul pus pe suflet... care nu vrea sa imi lase degetele sa se plimbe pe tastatura de unde scriu ... . Si nici destinul nu ma lasa sa postez pe blog cand am inspiratie in mijlocul multimii din oras.

Nu ma simt datoare sa dau explicatii.... doar provoc inspiratia ... cine stie ..poate reusesc ... urati-mi succes . ;)